GRAD-IM

Obrt za graditeljstvo Grad-IM osnovan je 2016. godine sa sjedištem u Garešnici, a djeluje na širem području Bjelovarsko-bilogorske županije i susjednih županija.

Vlasnik i osnivač je Ivan Marković inženjer građevinarstva i stručni specijalist inženjer sigurnosti koji je dragocjena iskustva stekao dugogodišnjim radom u građevinskoj operativi i projektiranju.

Ovlaštenjima stečenim od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Ministarstva rada i mirovinskog sustava, te upisom u Hrvatsku komoru inženjera građevinarstva uz upravljačke i organizacijske obavlja i poslove kao ovlašteni voditelja građenja, koordinator zaštite na radu I (faza projektiranja) i II (faza izvođenja).

Spojem znanja, iskustva i truda investitorima nudimo širok spektar usluga pri čemu posebnu pažnju pridajemo pružanju visoke kvalitete usluga koje nudimo, stručnosti naših djelatnika, te partnerskom odnosu sa svim sudionicima u gradnji.

Gradimo isključivo s provjerenim materijalima i osposobljenim djelatnicima što osigurava solidnost i kvalitetu i ukazuje na naš profesionalizam u radu.

Obrt Grad-IM zapošljava stručno osposobljene zidare, tesare, fasadere, skelare, armirače, soboslikare, krovopokrivače, montere suhe gradnje, keramičare, elektro i vodoinstalatere.

Tijekom izvođenja radova veliku pažnju posvećujemo brizi za zaštitu okoliša, očuvanju prirodnih resursa te maksimalnoj sigurnosti na radu i zaštiti zdravlja zaposlenika.

U proizvodnim procesima posvećujemo veliku pažnju energetskoj učinkovitosti.

Aktualno

Kontakt informacije

Grad-IM, obrt za graditeljstvo, vl. Ivan Marković

OIB: 41855756038

Gornja Ploščica 7, Garešnica

info@grad-IM.hr

00385 95 900 1786
Vizija i Misija

Naša vizija je da kao skupina stručnih ljudi damo maksimalan doprinos u sektoru građevinske operative. Timskim radom stvaramo vrijednosti na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo naših investitora.

Ciljevi su nam tradicionalni kada je u pitanju partnerski odnos s investitorima, dobavljačima i kooperantima, a u isto vrijeme moderni kada su u pitanju trendovi, tehnologije i inovacije.

Dugoročna vizija je ostati sinonimom za stručnost, solidnost i kvalitetu uz maksimalno uvažavanje želja i zahtjeva naših investitora uz konstantno ulaganje u djelatnike, zaštita na radu, te uvođenje novih tehnologija.

Izdvojeni projekti

© 2018 Grad-IM